Ετοιμάζουν δυναμική αντίδραση οι ομάδες της Κρήτης της νέας Γ΄κατηγορίας

Για την “βόμβα” που ετοιμάζει η ΕΠΟ με το να χωρίσει την Κρήτη σε Ανατολική και Δυτική και να μην είναι όλες οι ομάδες στον ίδιο όμιλο.

Δυναμική αντίδραση ετοιμάζουν οι ομάδες της Κρήτης της νέας Γ΄κατηγορίας στην απόφαση – “βόμβα” που ετοιμάζει η ΕΠΟ με το να χωρίσει την Κρήτη σε Ανατολική και Δυτική και να μην είναι όλες οι ομάδες στον ίδιο όμιλο.

Η αντίδραση αναμένεται να είναι άμεση για να προλάβουν το.. κακό, και ειδικά από οικονομικής απόψεως θα υπάρξει πρόβλημα, και εντός της βδομάδας αναμένεται να γίνει μία συνάντηση μεταξύ όλων των Κρητικών προέδρων αφού ήδη με πρωτοβουλία του προέδρου του Ηροδότου Αντώνη Σεκέρη έχει ξεκινήσει ένας κύκλος τηλεφωνικών επαφών.

Μετά από αυτήν την συνάντηση και με το αρραγές μέτωπο που αναμένεται να σχηματιστεί από τις ομάδες της Κρήτης, από αυτήν την προκλητική απόφαση που ετοιμάζει η ΕΠΟ, αναμένεται να σταλεί και ένα χαρτί υπογεγραμμένο από όλες τις ομάδες προς την Ομοσπονδία.

Αναμένεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων λοιπόν ενόψει της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος που την περιμένουμε γύρω στις 20 Μαϊου.