Αστέρας: Με Καρντόσο, αλλά χωρίς Φιλόμενο.

«Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τον Άρη», επεσήμανε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης,Πάουλο Κάμπος.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Πάουλο Κάμπος ανέφερε τους λόγους για τους οποίους η πορεία της ομάδας θεωρείται έκπληξη και είπε το τι περιμένει από την αναμέτρηση εναντίον του Αρη.Η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη, θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί και στην συνέχεια ο προπονητής της ομάδας, Πάουλο Κάμπος θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα στελεχώσουν την αποστολή. Ένα είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα ο Λούσιο Φιλόμενο έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να εκτίσει την μία από τις δύο συνολικά αγωνιστικές της ποινής του. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Καρντόσο, που στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ εξέτισε την ποινή για την κόκκινη κάρτα που είχε δει στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Η απουσία του Φιλόμενο, δεν αποκλείεται να φέρει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα της ομάδας, για επίσημο παιχνίδι τον Μάρτιν Καμπούροφ. Ο Βούλγαρος επιθετικός, έχει ανεβάσει τον ρυθμό προπόνησής του τις προηγούμενες ημέρες και ο Πάουλο Κάμπος σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στο αρχικό σχήμα.

«Ο Αστέρας θεωρείται η έκπληξη του πρωταθλήματος και αυτό είναι συμπέρασμα που εξάγεται από τα γεγονότα. Είναι μια ομάδα που ήρθε από την δεύτερη κατηγορία και κάνει μια καλή πορεία. Για τους φιλάθλους είμαστε έκπληξη, αλλά για εμάς που δουλεύουμε στην ομάδα, αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και της καλής προετοιμασίας που εφαρμόζουμε. Όλες οι ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα εφαρμόζουν συγκεκριμένα συστήματα, είτε 4-5-1 είτε 4-4-2 που εφαρμόζουν οι μεγαλύτερες ομάδες. Με αυτό το γεγονός, εμείς ήμασταν υποχρεωμένοι να βρούμε ένα σύστημα για να αντιμετωπίζουμε αυτά τα δεδομένα. Έτσι επιλέξαμε να αλλάζουμε ανά αγώνα το σύστημα ανάπτυξης και λειτουργίας και το καταφέραμε, κάτι που εξηγεί τους πολλούς βαθμούς που έχουμε κερδίσει μέχρι τώρα.

Έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες του Aρη, έχω δει και τις αναμετρήσεις του στο κύπελλο UEFA και θέλω να τονίσω πως διαθέτει εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό. Είναι επίσης εντυπωσιακή η δύναμη της έδρας που δείχνει καθώς οι οπαδοί του γεμίζουν το γήπεδο, ανεξάρτητα με το ποιος είναι ο αντίπαλος. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορούμε, έχουμε και μερικούς παίκτες που ήρθαν τον Ιανουάριο για να μας ενισχύσουν και θεωρώ πως θα τα πάμε καλά. Σεβόμαστε τον Aρη σαν αντίπαλο, και εμείς και ο Aρης είμαστε ομάδες που προσπαθούν και καταφέρνουν να αποδίδουν καλό θέαμα.