ΗΡΑΚΛΗΣ: Για νίκη στη Λιβαδειά

Στους ρυθμούς του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Λεβαδειακό είναι ο Ηρακλής όπως τόνισε, ο Άνχελ Πεντράθα.

Για μία ακόμα φορά ο τεχνικός του Ηρακλή έριξε το βάρος στην τακτική αλλά και στο εκπαιδευτικό δίτερμα, με σκοπό να προετοιμάσει όσον το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Από το πρόγραμμα της Παρασκευής απουσίασαν ο Ααρόν Νιγκέθ, που συνέχισε την ατομική προπόνηση, αλλά και οι Κομβολίδης, Εντίνιο που έκαναν θεραπεία.

«Η συζήτηση που έχουμε στα αποδυτήρια με τους παίκτες έχει να κάνει με το ματς με τον Λεβαδειακό. Ολη μας η σκέψη είναι σε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε ούτως ώστε να πάψουμε να βλέπουμε προς τα κάτω και για να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη άνεση προς τα πάνω. Την ίδια σκέψη έχει και ο αντίπαλός μας, για αυτό και θεωρώ ότι πρόκειται για μια αναμέτρηση κομβικής σημασίας», είπε ο Πεντράθα κοιτάζοντας ουσιαστικά την πραγματικότητα. «Το ιδανικό για μας θα ήταν να αντιμετωπίζαμε τον Λεβαδειακό υπό τις καλύτερες των συνθηκών, αφού οι απουσίες βασικών παικτών μας αναγκάζουν να προχωρήσουμε σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Θεωρώ πάντως ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με την οποία μπορούμε να επιβάλλουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού και πιστεύω ότι θα κερδίσει η ομάδα που θα είναι πιο αποτελεσματική στην επίθεση και όχι στην άμυνα».

Ο Πεντράθα ρωτήθηκε για την αναποτελεσματικότητα της ομάδας του στους εντός έδρας αγώνες. «Εξαρχής γνωρίζαμε ότι είχαμε μικρό χρονικό διάστημα στη διάθεσή μας ώστε να προσαρμόσουμε τους νέους παίκτες. Για μένα, είναι καλό να εξασφαλίζουμε αποτελέσματα έξω από την Θεσσαλονίκη, καλό θα ήταν όμως να κερδίζαμε και τους εντός έδρας αγώνες. Είναι δύσκολη η αποστολή μας, αλλά θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει η πίστη για κάτι καλύτερο και πιστεύω ότι θα διαγράψουμε καλύτερη πορεία». Σε ερώτηση σχετική με το κατά πόσο μπορούν να συνυπάρξουν στην 11άδα οι Φονσέκα, Φλάβιο Ντίαζ και Γιάντσης, ο Πεντράθα έπλεξε το εγκώμιο των 3 παικτών και τους χαρακτήρισε απαραίτητους, χωρίς βέβαια να αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο.