“Αποχαιρέτησε” με ήττα ο Ηρόδοτος

Δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο ο Ηρόδοτος, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-1, σε ένα παιχνίδι που ο Αρμάντο Φουτσίνι χρησιμοποίησε αρκετά νέα πρόσωπα.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες λόγω του κακού αγωνσιτικού χώρου, δυσκολευόταν να βγάλουν φάσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες στις εστίες των δύο ομάδων.

Ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με το σουτ του Φουκαράκη, όμως ο Πανιώνιος ήταν αυτός που σκόραρε με τον Τσιλούλη να πλασάρει υποδειγματικά τον Κασμερίδη και να κάνει το 1-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος  ήταν αυτός που πήρε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Φουκαράκη να βρίσκεται μόνος του μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του πέρασε πολύ άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στις ευκαιρίες με το σουτ του Οικομίδη, όμως ο Κασμερίδης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Ο Ηρόδοτος μετά και τις διορθωτικές κινήσεις του Αρμάντο Φουτσίνι έφτασε στο γκολ όταν ο Προβυδάκης έκανε εντυπωσιακή ενέργεια και ο Μωραϊτης έπιασε ένα δυνατό σουτ με την μπάλα να μην του κάνει το χατήρι και να περνάει λίγο έξω.

Ο Πανιώνιος κλείδωσε το τρίποντο στο 77ο λεπτό όταν ο Ντουρμισάι ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0. Ο Ηρόδοτος ξαναμπήκε στο παιχνιδι στο 82ο λεπτό όταν ο Μωραϊτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Δαμιανάκης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-1, χωρίς να καταφέρει κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το θεσμό του κυπέλλου χωρίς βαθμό.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr