Δερμιτζάκης:”έκατσα” σε λάθος πάγκο

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν το κέντρικο πρόσωπο στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο Καβαλιώτης τεχνικός μίλησε στο athleticradio.gr για ολα…

Η επιστροφή του Παύλου Δερμιτζάκη συνετέλεσε από μόνη της ένα σημαντικό γεγονός για τον ΠΟΑ. Ο Καβαλιώτης τεχνικός επέστρεψε στο «σπίτι» του αλλά αυτή την φορά πήγε στον αριστερό πάγκο και όχι εκεί που καθόταν τόσα χρόνια… Δεν ξεχνάει την αγάπη του για τους πράσινους και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του διαδόχου του, Παύλου Δερμιτζάκη…

Πως αισθανθήκατε όταν μετά από 5 χρόνια παρουσίας σας στον  ΠΟΑ βρεθήκατε αντίπαλος του

Ήταν περίεργα για μένα γιατί ήταν μια ομάδα που ανδρώθηκα προπονητικά  που με αγάπησε και την αγάπησα και εγώ. Πέρασα πολλές επιτυχίες σε αυτήν την ομάδα και λίγες αποτυχίες.

Τι νιώσατε όταν μπήκατε μέσα στο γήπεδο    

Ένιωσα περίεργα που ήμουν 5 χρόνια στην ομάδα  αισθάνθηκα τόσο περίεργα όταν έκατσα στο πάγκο τον φιλοξενούμενων καθώς σε αυτόν τον πάγκο δεν καθόμουν ούτε στις προπονήσεις. Όμως όσο περνούσε η ώρα εξοικειωνόμουν αλλά όλα τελικά πήγαν καλά .

Τι σας έμεινε από το παιχνίδι της Κυριακής;

Καταρχάς μου έμεινε η άριστη φιλοξενία του ΠΟΑ θεωρώ ότι σ’όλες τις ομάδες γίνεται τέτοια φιλοξενία. Το συγκεκριμένο παιχνίδι  έγινε μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια . Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο εμείς είχαμε και τύχη  και πήραμε τους 3 βαθμούς.

Ο  Γιάννης Ταουσιάνης ήταν βοηθός σας στον ΠΟΑ πιστεύετε ότι μπορεί να χαράξει την δίκια σας πορεία και να φέρει  την ομάδα στις επιτυχίες;

Με τον Γιάννη ήμασταν 4 χρόνια μαζί πιστεύω ότι μπορεί να κάνει τον ΠΟΑ να επιστρέψει στις επιτυχίες. Με τον Γιάννη είχαμε την ιδία φιλοσοφία,είναι γνώστης του  ποδόσφαιρου και είναι ένα παιδί που έχει μάτι .μπορεί η ομάδα να βοηθήσει τον Γιάννη και ο Γιάννης την ομάδα.

Περάσατε από μια δύσκολη έδρα πιστεύετε ότι η συνδιεκδικητές σας για το πρωτάθλημα θα στραβοπατήσουν εκεί;

 

 

Όλοι την εβδομάδα έλεγα στα παΐδια ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και παίζουμε με μια δυνατή ομάδα που λόγω του μικρού γηπέδου έχοντας και καλούς ποδοσφαιριστές ότι αν περάσουμε από εκεί θα είναι μια νίκη ανόδου τα τελευταία χρόνια όλες οι ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία έφυγαν από το Ατσαλένιο με σκυμμένο κεφάλι.

Ποιος είναι ο στόχος του Διαγόρα την φετινή χρόνια;

Στόχος του Διαγόρα είναι το πρωτάθλημα,κάνοντας καλές προσθήκες. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο και ότι υπάρχουν ομάδες  με κόσμο. Για να πάρεις το πρωτάθλημα Πρέπει να είσαι σε κάθε παιχνίδι σε εγρήγορση.

.