Θέληση και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πολλά προβλήματα για τους κιτρινόμαυρους.

Με αρκετά προβλήματα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ο Εργοτέλης για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο » Γεώργιος Καραϊσκάκης «. Οι κιτρινόμαυροι που ούτε λίγο ούτε πολύ δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες επτά ποδοσφαιριστών ( Πόζα, Τζούνιορ, Ματθαιάκης, Μαυρουδής, Κεφαλούκος, Θεοδωρίδης, Ογκνιένοβιτς).

Ο Εργοτέλης αναζητεί μέσα από το αυριανό παιχνίδι να βρεί λύση στα εσωτερικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν. Οι δηλώσεις του Νίκου Καραγεωργίου που μιλάνε για θέληση και πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα δείχνουν ότι στον Εργοτέλη είναι διατεθειμένοι αύριο να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Ο Καβαλιώτης τεχνικός δοκίμασε στην χθεσινή προπόνηση και πάλι το 4-4-2 και σκοπεύει να χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην κόντρα επίθεση. Χθες και σήμερα δοκίμασε τον Δασκαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά τον Μιλάντιν, αριστερά τον Κένεντι και στο κέντρο τους Χίμπλιγκερ και Κορδονούρη. Μπροστά από την αμυντική τετράδα δοκίμασε σαν δίδυμο αμυντικών μέσων τους Τάσιτς και Μελισσά, δεξιά τον Γραμμόζη και αριστερά τον Φραγκουλάκη ενώ το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Ογκουνσότο, Βακουφτσής. Οι 18 που πήρε ο Καραγεωργίου για το αυριανό παιχνίδι είναι οι :

Δασκαλάκης, Αθανασίου, Ογκουνσότο, Μπουντιμίρ, Χίμπλινγκερ, Μιλάντιν, Τάσιτς, Κένεντι, Μάθις, Βακουφτσής, Γιαλούσης, Γραμμόζης, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας Δ., Κοιλιάρας Γ., Κορδονούρης, Κουτσιανικούλης, Μελισσάς.

«Kάθε παιχνίδι ξεχωριστά» Ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τόνισε:»Αύριο έχουμε ένα δύσκολο ματς αν αναλογιστούμε την θέση και την ιστορία του αντιπάλου μας. Ο Εργοτέλης στην θέση που βρίσκεται πρέπει να κοιτάζει τα εναπομείναντα παιχνίδια ξεχωριστά για να μπορέσει να αποσπάσει βαθμούς ή βαθμό.Εάν δείξουμε θέληση και πίστη στον αυριανό αγώνα, τότε θα αισιοδοξούμε για την έκβαση του αποτελέσματος και συνάμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος».