Για το καλύτερο και ότι βγει

Με στόχο μία καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα θα αγωνιστή ο Εργοτέλης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Είναι δεδομένο ότι οι κιτρινόμαυροι έχουν πολύ δύσκολη αποστολή, ωστόσο η βαθμολογική κατάσταση της Ηρακλειώτικης ομάδας δεν της επιτρέπει να ξεχωρίζει παιχνίδια και θα αγωνιστεί για να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

Στην προπόνηση της πέμπτης μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα οι Κοιλιάρας, Ογκνιένοβιτς, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Πόζα, Τζούνιορ και Ματθαιάκης.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν υπολογίζει για το παιχνίδι του Σαββάτου τους τιμωρημένους Κεφαλούκο, Θεοδωρίδη και Ανυφαντάκη, όπως και οι τραυματίες Τζούνιορ, Ματθαιάκης αλλά και ο ανέτοιμος Ογκνιένοβιτς…

Ο Καβαλιώτης τεχνικός στην προπόνηση της Πέμπτης δοκίμασε τους: Τέρμα ο Δασκαλάκης, στα άκρα της άμυνας, δεξιά ο Μιλάντιν, αριστερά ο Κένεντι, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Χίμπλιγκερ, Κορδονούρης, στο κέντρο από δεξιά προς τα αριστερά Γραμμόζης, Τάσιτς, Μελισσάς και Φραγκουλάκης, και επιθετικό δίδυμο οι Ογκουνσότο, Βακουφτσής.

Κάποια στιγμή στους βασικούς χρησιμοποίησε τους Μπουντιμίρ αντί του Βακουφτσή, Κοιλιάρα αντί του Φραγκουλάκη και Μάθις αντί του Γραμμόζη.