Μαρούσι; Νext year…

Όταν στα τέλη Ιουνίου πήγε ο Ξημέρης να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απορρόφηση του Αμαρουσίου από τον ΟΦΗ, έτρεξαν να τον φάνε οι “πατεράδες” του ιστορικού Αθηναϊκού συλλόγου. Και όχι μόνο αυτοί βέβαια αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας. Που δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 50… 2,5 μήνες αργότερα βλέπουμε την κατάντια κάποιων […]

Όταν στα τέλη Ιουνίου πήγε ο Ξημέρης να κάνει το κόλπο γκρόσο με την απορρόφηση του Αμαρουσίου από τον ΟΦΗ, έτρεξαν να τον φάνε οι “πατεράδες” του ιστορικού Αθηναϊκού συλλόγου. Και όχι μόνο αυτοί βέβαια αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας. Που δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 50…

2,5 μήνες αργότερα βλέπουμε την κατάντια κάποιων στενοκέφαλων ανθρώπων που έφτασαν στο σημείο να διαλύσουν έναν σύλλογο υπόδειγμα λειτουργίας και οργάνωσης στην μπασκετική Ελλάδα. Κατάφεραν να διαλύσουν την δουλειά μιας ολόκληρης 10ετίας.

Αλλά, επειδή στην ζωή ισχύει το “κάθε εμπόδιο για καλό”, μάλλον στον ΟΦΗ οι Βασίλης και Μάνος Ξημέρης πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν προχώρησε αυτό το σχέδιο. Γιατί από την μια θα γεμίζαμε όλοι περηφάνια βλέποντας τον ΟΦΗ στα σαλόνια της Α1 και της Ευρωλίγκα αλλά από την άλλη θα μεγάλωναν οι υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις.

Γιατί, όπως καταλάβατε όλοι την Τετάρτη, το μπάσκετ στο ΒΑΚ ανθεί με το “χτίσιμο” μιας ομάδας που σκοπεύει να τα σαρώσει όλα φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Και βέβαια φάνηκε την Παρασκευή ότι το Μαρούσι, δυστυχώς για τον ΟΦΗ που δεν είναι στην θέση του, δεν έχει πολλά από αυτά που διαθέτει η Ηρακλειώτικη ομάδα.

Δεν έχει κόσμο: Ήρθε στο 4ο δεκάλεπτο, βροντοφώναξε και έσπρωξε τον ΟΦΗ στη νίκη.

Δεν έχει ανθρώπους να αγαπούν πραγματικά το σωματείο: Στα δύσκολα χάθηκαν όλοι. Από αυτόν τον απίστευτο δήμαρχο Αμαρουσίου που απειλούσε με “πόλεμο” και την ίδια ώρα όλο το καλοκαίρι δεν βρέθηκε ποτέ δίπλα στην ομάδα. Αντιθέτως τον ΟΦΗ δεν τον άφησε κανένας και ποτέ. Ακόμα και όταν η ομάδα υποβιβάστηκε από την Α2, ο στόχος που μπήκε ήταν η δημιουργία μιας ομάδας που σε λίγα χρόνια θα βρίσκεται στην Α1.

Αλλά δεν πειράζει… Πως το έλεγε παλιότερα η διαφήμιση; Μαρούσι; Next year…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *